Vogelvlucht Nieuwbouw Fortuna

Nieuwbouw IKC Fortuna

Aan de Fortuinstraat wordt momenteel al hard gebouwd aan ons nieuwe kindcentrum Fortuna. In dit gebouw gaan de scholen Fortuna Hoogerheide en Fortuna Woensdrecht definitief samen. Ook peuteropvang Fortuna krijgt een eigen plekje in ons gebouw. Daarnaast bieden wij voor- en naschoolse opvang en kinderopvang van 0 t/m 4 jaar. Op de foto’s op deze webpagina kunt u de vorderingen van onze nieuwbouw volgen. We hopen in augustus 2024 in het gebouw te kunnen starten.

Ontwerpen

Gevel hoofd entree

Gevel hoofd entree

Nieuwbouw Fortuna

Nieuwbouw IKC Fortuna

Gevel entree schoolplein

Entree schoolplein

Vorderingen nieuwbouw

Oktober 2023:

We liggen op koers! Het hoogste punt van ons IKC is inmiddels al bereikt!

September 2023:

Welke voortgangen hebben er in de vakantie plaatsen gevonden? In de vakantieperiode is de bouw van het nieuwe Fortuna gewoon doorgegaan. De contouren van het nieuwe gebouw worden langzaam zichtbaar.

Juli 2023:

De bouw is officieel gestart! Er wordt hard gewerkt en dat heeft directeur Pieter Krebbekx met eigen ogen kunnen zien. De fundering van het nieuwe IKC Fortuna is al zichtbaar.

Juni 2023:

Een bijzondere dag, na jaren van voorbereiding is er nu eindelijke gestart met de nieuwbouw. Het startsein werd op een feestelijke manier gegeven door onze Fortuna kinderen. Na het omgooien van de speciaal gemaakte dominostenen, mochten een aantal kinderen hun handafdruk vereeuwigen in het beton. Dit wordt de eerste tegel op het nieuwe plein naast het gebouw.