Aanmelding locatie Fortuna

Bent u enthousiast geworden over  onze kinderopvangmogelijkheden en/of basisschool? Fijn! U kunt uw kind gelijk aanmelden.

We bouwen een integraal kindcentrum met alle mogelijkheden voor basisonderwijs en kinderopvang in Woensdrecht. Een prachtige nieuwe locatie waar straks alle kinderen en leerkrachten van deze beide locaties naartoe gaan, evenals de kinderen van deze locaties die nu gebruik maken van buitenschoolse opvang Jongleren aan de Aviolandalaan en de Kooiweg. De planning is dat we vanaf  schooljaar 2023-2024 vanaf deze locatie kunnen gaan werken.

Tot die tijd werken we vanuit de twee huidige locaties: Fortuna Woensdrecht (voorheen De Poorte) en Fortuna Hoogerheide (voorheen De Stappen).

 

Meld u uw kind aan voor de kinderopvang?

Dan vragen wij u op het aanmeldformulier uw gewenste kinderopvang kenbaar te maken en alle gevraagde informatie zo volledig mogelijk in te vullen. Na ontvangst verwerken wij uw aanmelding en ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Meld u uw kind aan voor de basisschool?

Dan geldt dat we na ontvangst van uw formulier contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking. Als we na deze afspraak samen tot de conclusie komen dat uw kind past bij onze vorm van onderwijs en helemaal happy is met de keuze voor onze school, dan vult u alle ontbrekende gegevens aan en maken we samen de aanmelding definitief. U kunt het formulier hieronder invullen.

Alle velden met een * zijn verplicht.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam ouder(s)*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.